2007-10-31


Handla på willys, det blev den dagens roliga, brände lite väl mycket stålar iochförsig och det är ju aldrig roligt, hellst inte på mat

2007-10-30


Satte i söndags upp 21 pärlplattor i Lund, kanske fotar dem idag, blir väll öl i Lund före man glider till Efterklang på deebaser.

Besökte emmaus igår och inhandlade blandannat DuranDuran, fan Malmödeppbandet Colour Collision som man lyssnade som fan på 1989 hadde två plattor där, har självklart ägt den föut men det är väll dåvamyran som äger den nu så man inhanndlade ett ex, blir att ta på sig den svarta outfitten och deppa loss, undrar vad de gör nu? måsste kollas upp.


Fan vad man blivitt less på pepparchipssen, nomore


Efterklang klanngade på bra, inhandlade senaste plattan och tog autografer av alla åtta, de hängde på uteserveringen och rökte Prince, blev väll en del fyllesnack om dansk musik och festivaler också, fick imig lite whisky och sen var det stängt,
träffade på nånn halvpunkare med anhang, har träffat dem förut så man fick en öl, kommer inte ihåg så mycket av vägen men man köpte cigg och la på ColourCollision.

2007-10-26



Satan vad man blir så jävla less, först glömmer man koden så kortet flyger sin väg sen så kexxar datorjäveln ihop, lyckades spara bilderna som turvar, måsste fan dra till Rundgång snart och sen så lutar det åt Debasser, eller nått

Missade första bandet på rundgång men det var trevligt ändå, missade inget på Debaser, crashlanders svängde så man inhandlade en platta såklart, även UKbandet svängde på ett stillastående och coolt sätt, fick imig enheldel ölklunkar och gled över till Deep för att digga till DaveGahan, tog bussen senn
Glömmde koden på willys, slog in 6667 och kompå att det var 7776, eller var detdet? kortett taget iallafall.
Det spelas på rundgång igen, kommer inte ihåg vad och myspace kommer man inte inpå men man drar





Fan! råkade radera två bilder, hoppas detinte var något vicktigt. Ölen kosstade ju svinmycket på Tuna 26kr och dessutum var det Pripps Blå, men Tomas Ledin svänger ju iochförsig, lättdruckna på vägen ned iallafall, drog ut och inhandlade ciggmenthol, skulle fan ha hunnit handa ett sixpack till på Hemköp, det drog igång typ efter 21 inte mycket publik, men som man brukat säga kvalitee för mängd, eller inte när det gäller öl, jofan, inhandlade en veteöl och satt och fyllesnacka sen så gick ju housewifebeaters, nä lovers ska det juva, har fan hört dem förut typpå Bodoni, svängde gjorde det iallafall, hitten var före sissta låten,

Sem blev det en Guinnes och LionHartCobra, nä Brothers var det ju, så jävla 90-tals shohgazwpsykedelika, frn Norge såklart, inhandade en platta och fick fan autograf frn mercandicen, jafan från sångarn också, träffade på en som varit på FormaNova 2006, fan han hadde ju exakt samma bruna korta skínjacka man hadde i Umeå, utan märke dessutom.
Stod och snackade på vägen upp lUckyStricke och fick en NorllandsExport av nånn, så jävla emo, eller postrock var det ju.
Drog en till Menthol och drog till Malmö och snackade drivhuset med nånn.

Imorgonärenannandag nu måsste man dra för att hinna med 7:an

2007-10-24


Satte upp rosa christopherpaulneil i måndags, förmörkt att fota dem nu men man hann ju ett varv till Lund och fotade SerranoVilks mixen, typ allah var cenzurerade, huvudet och fisstningen med koranenloggan är särskillt uttsatta, ibland är även hunden skadad, tror nog att Malmö behöver en rejäl bunnt.

Ja det blev chipps igår också, potatis är bra mat

2007-10-21

Drar till Lund kulturen och lyssnar på nått föredrag runt Serrano

Undrar om Lars ärdär

Trodde skissernass var kulturen men det var det ju inte, hittade till slut och det hadde jusst börjatt, Lars var inte där vad man kunde se.

2007-10-20


VadiHellvette? photoshop har försvunnit, måsste byta dator, annars blir det inga kvitton, måsste fan pissa före, likabra att dra en cigg sammtidigt.

Inga feta fimpar på framsidan men baksidan hadde en avbryten iallafall. och man var fan tvungen att byta datasal för att hitta photoshop, fan nu är man piss&cigg nödig igen, det blir iallafall grymmnois på panora ikväll och det är Elftorp som står för kalasett

PIRACY IS LIBERATION 003: WIRES ja den fårmanjupåköpet, undrar om man redan har läst den? finns ju en jäkla massa C'est Bons på stadsbiblioteket, spelarroll, man kan ju be om autograf.

Jafan, det ärju banden man är därför



CONCRETE THREAT
INYURMANIA


Jadetskullejubörjasenareså man drog upp till Coop föreningsgatan för att panta burkarna, och då va automaten full, har man varitmed om det förut? svar ja, så det var bara att springa snabbt som fan till nässta Coop vid Nobelvägen
inhandlade två odin och som vanligt har man inte kollat upp vad fan vargarna heter, frågade en skäggig nordbo som såg ut att veta och han visste en av vargarna, frekk? eller vad det va, det hadde iallafall börjat när man komm tillbaka till panora och det svängde väll sissådär, eller ganska rejält sissådär, hann dra några cigg (och öl?) före nässta och det svängde väll också rejält, volymen kan ju alltit vara högre, lite tinitus skadarjuinte.
Var iallafall jävligt trevligt senn påstället, blev en heldel klunkar öl och snack om Örebro, gled därifrån och träffade på Umeåpatrik och inte i fan hittade vi nånn fesst, orkade inte vänta på bussen vid värnhem så man gick

2007-10-19


Inga folköl idag, drar nog ett varv till hemgården i Lund och kollar in Stilj och DigitalVoiceReverbs, är ju gratis inträde och man måsste ju utnyttja månadskortet.
Har fan inte råd med chips.

Uppdaterar http://bloggis.se/danpark

Såjävlatypiskt, när man komframm i Lund så hadde banden redan spelat och ändå varman där 21:00, kändes igen som GodDamitman av nånn punkargrabb, måsstes ha träffasst på malmöfestivalen eller nått, knappast i Lund, borde ha frågat, man var nog lite korrt i pratet men så varmanju sober också, blev fan nosstalgisk till den tiden man hängde med kiddsen på city och drog i sig folköl (ja i Umeå alltså).



Blev en chippspåse i lund och dra hemm (inte gården), och dom jävlarna tog två kronor mer änn på triangeln och dessutom smakade chippsen skit, de var alldeles för krafftiga i löksmaken, och ändå är det samma märke, hur fan kan det gå till? är Lund hårdare änn Malmö?

2007-10-17


Idag är inte igår men whatewer, satt på biblioteket och klippte afficherna och blev hotad typ "om jag ser dom uppsatta här så ska jag slådigsönderochsamman" fredsreligion? pyttsan!
Satte iallafall upp dem i Lund efter Virtuell Kafka som verkar bli intressant, övervakningskameror och övervakning har man ju ingenting emot.


Har ju dåligt med kontanter så man tog öresundståget som går till Karlskrona, offtast brukar konduktören inte hinna kolla alla biljetter före Lund och som turvar så hanns det inte med denhärgången, orkade dock inte chansa tillbaka till Malmö så man tog bussen.




Idag kollades ett glestbesökt föredrag på konsthallen

2007-10-15


Jamanfårse om det blir något eller om den stora Cenzurguden griper in.
Träffade pinochett och fick DVD-filmen med löpsedelsuppsättningen, blir att redigera den på lämpligaste sätt.

Salt&peppar svängde så lika bra att fortsätte med ett vinnande konceppt.

Jag som trodde att de kristna inte hadde någon humor, nävisstja, det är ju muslimerna som saknar humor.

2007-10-14


Ja då var det ingett så man gled tillbaka till Coop och inhandlade ett sixpack, fan vet vars kvittor är, kanske i påsen med två öl, komm tillbaka förjävlasent och hadde missat samuraicity, Satan också! har man sett dem förut? någon sa att man sett dem på Emmaboda, kan det verkligen stämma? tror fan man missade dem på deep engångiden, jaja, höll fan på missa club 8 ochså när man stod utanför i texas och rökte cigg, som turvar var det brama.
Och senn? hängde utanför deep, inget efterparty men hittade en jävla masssa bärrs pluss vitvin, la mig fan i hundsidan men det hjälpte inte.

ja man var ju kvar på debaser tills det stängde såklart, dont hang de dejejj.

drog till K3 och trodde man låg på festival, men det gjorde man ju inte.

Vars fan är kvittot? pluss två öl, odin.

2007-10-13


Ja några öl på Lidl såklart, knivgatan den här gången.

Fan, råkade se andra avenyn på TV efter kobra, tre avsnitt på raken och det svängde tammefan och inte bara för att det utspelas i Göteborg, alla klyschyr (eller samtidshänndellser) finns ju med, måsste nässtan följa det hela, på lördagar är det ju tre avsnitt på raken. Vars fan ligger andra Avenyn? har bara varit på förssta och Vasagatan svänger mer, för att inte tala om Vasaparken.

Gled upp till Rundgång där det skulle liras, kom lite väl sent men hannse sissta låten, såg jävligt psyckobilly ut, iallafall gittarissten,
http://www.myspace.com/housewifelovers
Friakonstelationen varsåklart där och påbesök, hadde inga planer för kvällen, fan, han borde ha saggt att vi har världens fesst i köket och david brock kommer att spela live.

Gick till Netto för att inhandla billiga Kräftöl, fick tippset av fkk i torsdags, men det räckte inte med att pantautomaten var pajj, Kräfftölen var SLUT!
Gled över till Hemköp triangeln men inte ihellvette hadde de skaffat några Dansköl, vafan sysslar de med egentligen? Hittade en trevlig inköpslissta iallafall, eller trevlig, den jäveln köppte ju KOMJÖLK! kanske är det sojjamjölk men A-fil är fan gjort av kor.


Ja man är ju inte straightedge så det blev att glida över till COOP och inhandla ett sixpack odin, det man drack hela tiden på hemmaboda och det är ju aldrig helt fel, måsste ju varriera sig.


Jaochikväll så blir det Göteborg för hela slannten, fan första låten på http://www.myspace.com/samurajcities är ju BD.

sen blir det
http://www.myspace.com/club8

Om man tarsig till Deebasser förståss.

Fan! det blev bara silver te från automaten däruppe och nånn har börjat dra bort färgen, fan trodde det var målat men det är tydligen bara tejjp, men det är då ett jävla sätt och börja jävlas med oskyldiga kaffeautomater, det här är ändå K3, inte Imer. (har iochförsig inte sett någon vandalism där men man måsste ju få ha fördommar (som offtast visas sig vara rätt) fattar förövrig inte hur desåkallade stureplansprofilerna kunnde komma undan, vemfan anmäler våldtäckt om det inte är det?
låter i mina öron som jävlig onödigt.

Jaigår var det ju fredag och inget party (inga stålartyp) så det blev chipps för hela slanten, hon på LIdl blev uppenbart chockad, fan, super han inte på en Fredag, typ, ja cockad kanske är att överdriva, mera trevlig, inga öl idag? nä det blir lugnt ikväll, ja det är ju fredag, precis
(därför köpte man ölen på knivgatan idag, eller inte)
Ja de har tydligen slutat med 300grammare på lidl så man var ju tvungen att även glida in på Coop och de hadde fan pepparchips för 15kr, varjuårochdar man åt sånnt. Dessutom träffade man på en kvittodiggare, man kanske ska börja lägga upp alla matkvitton igen, försomhansa, på nätet finns det platts.


Drog iallafall imej bägge påsarna påettsvep.

2007-10-12

Fan det är ju fredagsinlägg, men vafan, lärju inte ha några stålar till lundändå så man lägger upp Torsdagen.

Var där kvartöveråttaochdetskullebörjaniosåman drog och pissade vid den klassiska kyrkan och svepte den siissta burgenpills för att panta på Hemköp triangeln, och inte ihellvette fanns det kvar några dansköl den här torsdagen heller så man inhandlade nått annat.


Nått gäng med gittarer diggade Toto och hade spelat, fick en cigg av nånn nynitadpunk som sa något om att det skulle va spelning i Roskilde på Lördag, 20kr, men såklart visste inte thereal dansk nått om detta, träffade självklart på friakonsten som bjöd på en Camel, fan, har han börjat röka, gottsomfan iallafall sen så fick man några klunkar och kände när det började liras att fan lika bra att splitta hundringen man tog ut till en jävla god veteöl, som fan var god,
började med en liten saxofon och stor flöjt som sen blev en stor saxofon och liten xylofon som till slut blev deathinjune trummor, eller hitlerjugendbommul, så jävla bra iallafall, träffade, fanvetvadhanheterellervilketbandhanlirari som vanligt också, klart fint iallafall, snackade dansk, eller var det skövdeska, gled jajävlar man gickju förbi KB före och vackten sa blå K, iallafall så gled man in på Vinylbaren och fortsatte hälla bärrs som såg ut som Mariehem, nä Mariestad ska det juva, fan, han va från Ersboda och visste vilka Ricky & Jerry är, eller var, själv har man ju kvar ärret i sidan av näsan, fan vad det blödde, det va tider det, goda tider i Umeå.
Men någon jävla efterfesst blev det aldrig, inte enns utanför debaser, danmark är bra.

2007-10-11


Bussdjäveln körde bara förbi! så man var tvungen att ta nässta och komma försent till lektionen, blir fan sugen att börja praktisera det i Malmö populära nöjet kasta gatusten från bro på passerande buss.
Och sen har nånn jävel snott tisdagens sydsvenskan från biblioteket så det blir ingen scaning därifrån idag, tog iallafall en fotorunda, lägger väll upp den galne schackspelaren imorgon,
ikväll drar man på besök och kollar in

Kollage presenterar: Kollage# 19:Slütspürt + Kirsten Ketsjer (the rock band) + Yoke & Yohs (DK)Live på På Besök (Nobelvägen 73), torsdag 11/10, kl. 20:00Pris: 30 kr Dessa tre band, som alla ingår i det danska musikkollektivet yoyooyoy, bjuder nu på torsdag på ett unikt framträdande där alla medlemmar spelar tillsammans. Det blir garanterat en frenetisk spelning med inslag av folk, drones och avantgardisk rock. Vi tycker ni alla borde närvara. Det blir trevligt. HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
www.kllg.org
www.myspace.com/kollagemusik
www.yoyooyoy.dk


Rensade spargrisen lite extra, man måsste ju kunna kopiera, blir väll en serrano affich lagomt till tisdag.

Blev ju inte mycket skrivet i Söndags så man lägger till lite.

2007-10-07


Hardcoreemo på cafe Revolt men man kom lite försent och missade första bandet, men de ska ju lira på chockladfabriken i framtiden så, inhandlade iallafall deras demo och en pinn. Stod utanför och snackade med Östersundspunkaren från Birka och blev bjuden på en alkoholfri öl, passar ju bra på en söndag. Meheelhe rockade iallfall, bättre än man komihåg från grängesbergsgatan, gled tillslut nobellvägen fram.

Vettefan vad man ricktigt gjorde i lördagsnatt (eller om man ska kalla det söndagsmorgon) men plöttsligt stod man på Stortorget och lyssnade på Tomas Wihe fullsomfan (ja inte Wihe) och neggade Mikael den jävla tjurfäcktningslovern, tog några ord med nånn kvinnlig falungongare också, blev stoppad av polisen vid Värnhem men slapp fyllecell, det varju förihellvette Söndag, eller så berodde det på att de hittade mina NSF klistermärken i fickan när de muddradde en..
Ja resten är historia, eller rättare saggt början.

Det bjöds rikligt på rödvin på 64festen i lördags iallafall, kanske därför man kände sig så intelektuell, eller om det var sprituell man var.

2007-10-06


Blev en bakfyllefredag igår, man hadde ju ändå inga stålar till köpenhamnsresan och inträde så det blev att missa electronikan på LAB, tyvärr.
Jaha nu är man med i Facebook också, fanvet varför.
Börjar bli lite många elskåpsfoton på expressbloggen så man börjar lägga upp på
http://bloggis.se/danpark
fotona får vara lite större där och det är ju inte helt fel, men fan vilket löjligt namn (inte danpark).

Ikväll har 64Revolt födelsedagsfesst, hoppas att Hemköp triangeln har fått in några dansköl för nu har ju Lidl stängt.




Pantburkshemköp var nedlagt så man dr9g till ICA och då vadestängt så de va gå tiollbvaaa itioll och då en jövlvtua aatt dansköl, iallafall, både rött & vitt
trevligt med andar ord, ingen aning när det tog slut, förhoppningsvis inte alltförtidigt, men man kommmer fan ihåg att man stod utanflör KB och pratade med MC-vackten, kommer inte på va fan han heter men kallar mig Mgnus UGla. så det kan inte vhavi, gsn vert vasd man gjruedes wen whatewwer

2007-10-04



Ja man vann tydligen fritt inträdde på Mustach som lirar på mejeriet ikväll, inträde 180kr, men då skulle man måssta ta sig till Lund så det var ju en jävla tur att det lirar två band på Rundgång också och då är det ju lätt att välja och man slipper få ångest över ingen mustach.
PsyckickIlls och MoHa skulle det visst va, uvisa plus norrje.


Fick låna 500kr av hyresvärden så då har man ju mat den här månaden iallafall (fan också, man var ju sugen att börja snatta, det var ju längesenn sisst, typ förra seklett).
Träffade på Möller med Crew på väg från Värnhem, sa typ hejssan.


Komditskullebörja20.00gledmotbiblioteketochträffadepåskaduditsåklart, trelleborgsallehande hadde ikkitskrivit om Lidl, nä Vilks ska det ju va, jo på ledaren men icket, det var då fan vad många icket det va, för att inte tala om alla va.
illafall så var psyckhicEll så jä bra, skulle passa som en smäck på inspacebetwen och det höll även friakonstelatonen med sprang som fan till Hemcoop, nä hemköp, för att inhandla ett sixpack danskt2,8% och då VaD det SlUT!
frågade när de skulle komma in, ingen aning, så det blev Mariestad fourpack, 4-pack, och springa tillbaka för att hinna med norskarna som fan blev bättre och bättre.

stodutanför och snackade current93 och hakade på till nånn pubb som va bra, bjöds på bira bira bärss bärss
sen blev det hasch, iallafall som det luktade, var mer intreserad av ölen, de små 33cl på golvet från denemark, och fanvet om inte björk var där, inte bröderna utan hon från island, nä det var fan bättre, typ Borås, det började med Borlänge och då kom man ut från början igen, så jävla bra, hadde man haffst stålar så skulle man dragit till LAB och det kanske man gör liksförbannat, har ju kvar tur&retur biljeten de aldrig klippte i septemper, om det kommer en kondöktör så är det väll bara att hålla tummen över, näfan han eller hon tar ju den i hela handen.